Semester på Teneriffa

Årets semesterresa blev till Teneriffa och till ett hotell med SPA och för vuxna utan barn. Tanke var att få en veckas avkoppling med sol, bad och bara njuta av tillvaron.
Vi beställde vår resa via Ving och med deras Sunprime program. Vi bokade en Junior Suite, 75 minuter SPA samt frukost + middag. Vi skippade lunch då vi visste av erfarenhet att vi är inte så hungriga på lunchtid när det är så vart. Då räcker det med lite gazpacho och chips 😉

Rosa väskor så klart!

Vi hann med en liten tripp till Starbucks. Dyrt men gott!!

Hittade en rosa sök flaska, köpte den så klart, var helt ok 🙂

Nu är vi på planet! Eftersom jag jobbade in i det sista så firade jag detta med en drink.

Läste en väldigt inspirerande tidningen på flyget.

När man kollade in vädret så skall detta bli en fin vecka!

Frukosten god men lite enformig… man äter lätt samma sak varje dag 😉

Detta är vår fina suite som vi skall bo i en vecka.

Lyxigast var nog att vi fick en varsin toalett 😉

Utsikt från balkongen.

Att sola vid poolen är allt lyxigt. Använde mina 75 minuter SPA till 50 minuter pedikyr och har aldrig upplevt något så underbart. Mina fötter var så lena efteråt, kändes som barnfötter. Mina övriga 25 minuter gick åt till en ansiktsbehandling, hur underbart som helst. Att få unna sig lite skönhetsvård är lyx, att få göra det i lugn och ro är ännu mera värt.

Utflykt till El Teide, en av Teneriffas vulkaner. Tyvärr blåste det så vi kunde inte ta linbanan upp till toppen.

God middag med köttbullar och mos.

Strandpromenad innan solen går ner.

Ibland är allt bara så vackert.

När vi promenerade hittade vi ett hotell som var väldigt inspirerat från Antiken.

Självklart hittade vi en Hello Kitty affär!

Godsaker i Santa Cruz

Nej, jag erkänner jag köper inte allt fast det står Hello Kitty. Är inte så förtjust i jordgubbsmjölk.

Vi tog lokalbussen till Santa Cruz för en shoppingtur och kom hem med två klänningar, ett par skor, en ny plånbok och -1000 kronor fattigare.

Underbart goda fajitas. Kyparen sa att det skulle vara med beef, men det var med kyckling 😉

Får erkänna att jag fick inte riktigt den ro till att läsa som jag hade tänkt. Men några böcker hann jag minsann med att läsa klart.

Vid poolen växer det bananer.

Innan vi lämnade hotellet kl 4.50 fick vi ett frukostpaket. Tyvärr var det inte mycket som jag åt där. Däremot åt jag gladeligen flygplansmaten då var jag riktigt hungrig.

Kan verkligen rekommendera en resa som denna. Att bo på ett hotell utan barn är lugnt och skönt. Det är verkligen rofyllt. En annan sak som jag verkligen uppskattade var just hur rent det var överallt. Klart värt pengarna tycker jag.


4 svar på ”Semester på Teneriffa”

  1. Vad härligt att höra att ni haft det så bra, kul att se att du gör så schysst reklam för min gamla arbetsgivare, man blir stolt i själen..
    Vi hörs och ses snart för en fika hoppas jag, kram

  2. @Carro visst är det! Sjukt trevlig personal var det, tänkte minsann på dig då 😉

  3. izabelle skriver:

    hej! Är i playa de las americas just nu och skulle gärna vilja besöka starbucks. Var ligger det ungefär? 🙂 Tacksam för svar

  4. Hej Izabelle! Tyvärr så hittar jag inte någon Starbucks på Teneriffa. Den vi var på var på Arlanda i Stockholm. Detta var ju som sagt ett par år sedan, men ändå. Såg att det finns en Starbucks på Grand Canaria, men som sagt det hjälper ju inte dig just nu. Hoppas du har fint väder och har en toppen semester! Hälsningar Suzanne

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.