Det Finns Ingenting Som Hindrar Mig

Ibland händer det att man hör en låt som man känner igen. Den sätter sig i huvudet och man går omkring och nynnar på den. Plötsligt så kommer det massa ord fram när man nynnar och ibland med en konstig text som inte alls stämmer överens med det som sjungs i låten. När jag hörde Blue Lagoon – Break My Stride – Radio Edit kom det hela tiden en svensk text fram ur mig som jag inte riktigt kunde sätta finger på vad det var.

Med Googles hjälp kan man ju hitta det mesta och i detta fall fick jag veta att originalet är gjort av Matthew Wilder och spelades in 1983. När jag läste igenom detta så fann jag det jag sökte.

1984 sjöng nämligen Bröderna Herrey in låten på svenska ”Det finns ingenting som hindrar mig”. Låten finns med på debut skivan – Diggi-loo diggi-ley inte konstigt att jag kände till den. Jag var ett stort fan 1984 som 11 åring 😉

För er som har Spotify kan ni ladda ner låtarna här:

Matthew Wilder – Break My Stride

Blue Lagoon – Break My Stride – Radio Edit

(Tyvärr finns inte Herreys version med där)

4 svar på ”Det Finns Ingenting Som Hindrar Mig”

  1. he he det kan vara lite förvirrande i bland…
    Kram M

  2. Hehe visst kan det 😉

  3. Tack!! Den fanns inte när jag letade sist 😉 Kul!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.