Rökta räkor!

Ibland måste man få rymma bort lite från vardagen. Få njuta lite av tillvaron. I eftermiddags gjorde jag just det, rymde alltså. Till Nynäshamn och till lite lugn och ro.

Jag provade även något nytt nämligen rökta räkor. En annan som är från västkusten och är ”van” med färska räkor var lite skeptisk, men måste erkänna att det var helt okey. Man kan inte jämföra detta med varandra riktigt men det var absolut gott och värt att prova. Hittade även najad lax som jag köpte med hem. Najad lax är lätt kallrökt lax som man gravar, något som är enormt gott. Detta kommer bli morgondagens lunch.

Efter en lång och jobbig vecka skall jag försöka att njuta lite av det fina vädret!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.