Ja, nu är det dags igen att planera långledighet. Förra gången var 2008 då åkte jag till Åre och satt och skrev i fem hela veckor. Denna gång blir det bra fyra veckor men ack så skönt det skall bli. Har funderat och funderat på vart jag vill vara. Vilken plats i världen kan få mig att få klart min bok? Gotland är nu mitt mål och nu söker jag alltså ett hus att hyra i fyra veckor. Har surfat runt och inser att jag är en kräsen tjej.

Budgeten är inte stor, men den finns så klart.
Däremot har jag en del krav: ( kanske skall kalla det önskemål)

Vill ha bra täckning så jag har tillgång till internet ( har mobilt bredband så tanken är att jag skall klara mig på der)
TV ( är skönt och ha)
Micro ( oj så bra det är när man inte orkar laga mat hela tiden)
Frys ( Inte bara ett frysfack, vill kunna fylla med mat)
Kyl
Tvättmaskin ( vet att jag inte vill ta med så mycket kläder, så jag vill tvätta på plats)

Var på Gotland spelar ingen roll, jag tänkte minsann ta med mig bilen.

Tipsa gärna mig om hus som man kan hyra!