Underbara sommar!

Svensk sommar är nog bland det vackraste som finns. Mina minnen spelar mig ett spratt men visst var det mer sommar när man var liten? Man badade ju jämt eller? Jag har lite svårt att vara inomhus när det är fint väder. Jag plockar hellre samman mina badsaker och befinner mig någonstans vid vattnet. Igår kväll var det alldeles för varmt för att göra något. Tanken var att jag skulle orka städa klart mitt hem, men det gick inte. Det var helt enkelt för varmt. När jag skulle lägga mig vid kl 22 var det 29 grader. I morse kl 3 när jag vaknade var det 24 grader och det är inte illa alls. Känns precis som man vore utomlands. Man nästan rinner bort. Men jag klagar inte. Jag bara noterar! Jag klagar när det är kallt för det gillar jag inte, och då kan man inte klaga när det är varmt 😉

Man brukar säga kalla vintrar och varma somrar. I detta fall verkar det stämma, vi hade ju en väldigt kall vinter och verkar få en underbar sommar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.