Jag har använt mig av tjänsten Storytel i flera år. Det är en streamad ljudboktjänst som från början bara stödde Nokia och Sonyericsson-lurar, men sedan ett tag tillbaka finns det möjlighet även för oss som har iPhone. Det jag gillar mest är att man även kan lyssna via sin dator. Jag har suttit och programmerat en hel del den sista tiden och har haft en ljudbok som sällskap. Inte alls fel om jag får säga så.

Först ut var boken Väninnan av Eva Franchell. En riktigt bra bok som jag verkligen kan rekommendera. En bok som tvingar en och tänka till och ta ställning, sånt som jag gillar. Boken handlar om Eva Franchells arbetsliv som partiarbetare inom socialdemokraterna. Hon berättare även om sin vänskap med Anna Lindh och om mordet på NK. Jag gillar boken massor. Katarina Ewerlöf är en bra uppläsare och får boken att kännas trovärdig.

Andra böcker som jag kan rekommendera att lyssna på är Milleniumserien av Stieg Larsson, där Reine Brynolfsson är helt underbar som uppläsare.

Nu skall jag fortsätta dagen med att skriva en massa och passa på och lyssna på Mari Jungstedts- Den dubbla tystnaden!