Besiktningstid sökes!

Jag har flyttat, detta kan innebära en del problem som man inte räknar med. För mig vart det besiktning av bilen. Jag skulle ha fått hem en lapp om att jag skall besikta bilen. Den har inte kommit fram. Igår när jag var på Webbdagarna visade de en tjänst i samband med bilregistret och då jag naturligtvis testade tjänsten fick jag en hint om att jag måste besikta den innan den 1 april annars får jag körförbud.

Panik.

Försöker boka på nätet. Inga tider finns. Ringer idag på morgonen och får veta att i hela Stockholmsområdet + Uppsala är det kört. Jag meddelar att jag skall till Göteborg så jag kan tänka mig att ta en tid där omkring. Fanns inte någon där heller. Andas…. Killen på bilprovning är lugn och snäll. Han meddelar att det kan ju komma in avbokningar under dagen och ber mig ringa i eftermiddag så skall han spana efter en tid till mig. Han tyckte synd om mig. Som kund kändes detta bra. Någon som lyssnade och som försöker göra något åt det. Det kan man kalla service.

Så nu håller vi tummarna för att det löser sig, annars så om någon har en tid fredag eller lördag denna vecka och som inte behöver ha den så kanske vi kan byta? Jag kan erbjuda mina goda hembakta bullar som tack. Helst i Stockholmsområdet så klart.

Nu är det dags för dag 2 på webbdagarna!

2 svar på ”Besiktningstid sökes!”

  1. Johan skriver:

    Men… Om du ska ta bilen till Gbg så är det väl bara att boka en tid på vilken småhåla som helst på vägen? Här i Lidköping finns det för det mesta massor med tider och om inte det fungerar så finns det alltid tid i Skara.

    Nu är just de städerna en omväg för dig, men du kommer blåsa förbi massor med sådana städer påväg till Göteborg.

  2. @Johan Tack för tipset… jag skall ringa i eftermiddag igen. Har bett att även om det. Kanske kommer förbi Skaratrakten på torsdag 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.