Söndagar är underbara dagar…

…synd att de bara finns en dag i veckan

Efter en skön morgon med lite jobb blev det lunch på Mocco Kungsholmen, stället med rosa take-awaymuggar och underbart god caesar sallad.

Sedan bar det iväg att handa hem lite mat för veckan. Tänk att det alltid skall vara så svårt och veta vad man kan tänkas bli sugen på och vad som man bör ha hemma. Nu ser jag lite på EM-handboll Polen mot Spanien och försöker göra klart en del blogg inlägg på nätet. Har ett par bokrecensioner, lite iPhone inlägg och göra samt ett om ungdomar. Sedan så skall jag lansera en ny sajt inom kort. Så jag skall försöka lära mig Sweetcron hur det funkar och vad jag kan göra med det? Jag är ju inte någon hacker direkt men jag gillar och lära mig och försöka. Kan ju inte annat än bli fel och då får man ju lära sig att göra rätt. Återkommer med mer information när sajten börjar bli klar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.