Jag lär mig nya språk

Vem hade trott att jag skulle gilla att koda för tio år sedan? Inte jag i alla fall. Jag har suttit sedan igår och kodat (programmerat) en ny webbsajt där tanken är att alla mina engagemang på nätet skall finnas samlat på ett och samma ställe. Man skall fortfarande kunna följa mig på de platser jag är och inte behöva leta sig vidare men samtidigt kan det vara behagligt att ha ett ställe där allt finns samlat. Företag hade kallat det för socialt media rum, jag kallar det för mitt ställe på nätet.

Jag har använt ett nytt program som heter SweetCron som sägs vara bra för just flöden. Jag har aldrig jobbat i det tidigare och jag är absolut ingen expert på varken html, php eller css, men jag lär mig. Har fått lite hjälp av @Lolitaloco som är duktigt på detta med att hitta rätt, men det mesta har jag gjort alldeles själv. Det har varit långa timmar med att förstå hur man skriver i de olika språken, är man ingen expert så tar det ju tid. Men som alltid är det riktigt kul när man ser att det börjar bli klart och när man ser hur fint det blir.

Har ni tips på vad jag bör ändra på i källkoden så hör av er! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.