Man måste inte gilla snö

Usch så gnällig jag känner mig men jag gillar verkligen inte snö. Den skall finnas under jul det är perfekt, annars vilja välja själv.. typ åka till fjällen eller alperna för att se den. Inte ha den runt omkring mig hela tiden. Nu är jag riktigt trött på den. Jag känner mig som ett djur som går i ide. Igår handlade jag mat så jag kan bunkra upp över en vecka. Det känns skönt att inte behöva gå ut. Bara få vara hemma och pyssla och jobba. Nu längtar jag verkligen efter våren. Det har ju varit en kall vinter det måste betyda att det blir en varm sommar, eller? Vem kommer inte ihåg sommaren 1994? Helt underbar sommar. Jag hade hur kul som helst ( kanske var för att jag var ung och inte hade några större krav), jag jobbade extra på restaurang som kock och kvällarna hängde jag sedan på pubar och tittade på VM-Fotboll och när Sverige fick brons. Livet lekte och det var varmt och underbart. Men en sådan sommar där det var fint väder nästan hela sommaren har vi inte haft sedan dess. Så nu är det dags. Om vi får lida med massa kyla nu så måste det bli en underbar sommar.

Det är roligare och tänka positivt… och få drömma lite 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.