Gårdagens match började bra. Sverige inledde första halvlek starkt och ledde med 13-7 och man kunde känna lite segervittring. Men så hände något, för mig kändes som det gick lite för lätt. Som om killarna började slappna av och små felen började komma ett efter ett. Tempot skruvades ner och helt plötsligt gick det inte att göra ens de enkla målen. Nu märktes det att vi har varit bortskämda med big happy endings a la Hollywood, men Bengan boys, man hoppade så att killarna skulle samla sig, jobba tillsammans för att se till att stoppa Sloveniernas målspottande och vända tillbaka till seger, men det är ett ungt landslag vi har. De är inte så kalla, än. Bäst på plan alla kategorier var målvakten Dan Beutler. Utan Beutler hade Sverige haft fler mål i baken. Han täppte igen och gjorde en riktigt bra match, men som ni vet, i handboll kan man inte göra allt ensam, man är ett lag. Efter en förlust med två mål ( 25-27) så finns det ändå chanser. Polen slog ju favoritlaget Tyskland, så slår vi Polen är det ju inte helt fel om man säger så.

Men detta var ju bara första matchen, ser fram mot kvällens match mot Polen. Det är nu man tar fram vinnarskallen och visar vart skåpet skall stå så kom igen killar!! Jag är laddad, jag stöttar er i vått och torrt!

För er som vill ladda med gamla goda minnen, håll tillgodo 😉