Hektisk dag

Idag har jag en rolig men hektisk dag. Klockan sex vaknade jag, eller rättare sagt klockan ringde och min kropp masade sig upp men jag var inte pigg. Klockan sju var jag i min gamla lägenhet och rensade ut det sista. Klockan åtta kom städarna, just det, detta har jag nog inte sagt men jag har hyrt in städare som gör själva flyttstädningen. Insåg att de är bättre på det än jag och summan blev bara tusen kronor efter skattereduceringen så det är det värt alla gånger. För vem gillar att flyttstäda? Nu är klockan nio och jag sitter och väntar på hantverkare som skall fixa värmen i min nya lägenhet. Som mina stackares twitterkompisar har hört så har jag frusit en hel del. Som lägst har temperaturen varit på 14 grader, nu är den iallafall på 17, men ändå. Nu visar det ju sig att det är något fel i huset och att de skall fixa det. Men som sagt.. klockan är tjugo över nio och jag har inte hört ett ljud. Klockan tio skall jag till tippen och slänga lite skräp och hämta de sista kartongerna från gamla lägenheten. ( jobbigt och bära flyttkartonger tre trappor utan hiss, men jag kan tillgodo räkna det som dagens motion) Klockan tolv skall jag äta lunch med underbara Lotta och det skall bli kul. Synd att hon bor i Sundsvall lite långt dit, men tur nog jobbar hon ju här någon dag i veckan så då får man passa på. Efter detta skall flyttstädningen vara klar och jag skall göra besiktning innan klockan 14 då jag har möte inne i stan. Men sedan efter det så kommer något underbart. Då skall jag hem, jag skall fixa något gott att äta, sätta mig i soffan och från klockan 18 – 22 är jag okontaktbar. Då är det nämligen handboll. För er som inte vet så är jag handbollstokig och idag börjar EM i Österrike och Sverige spelar mot Sloveninen och innan dess är det Tyskland – Polen. Sedan har jag en del jobbsaker och fixa men det får vänta tills imorgon för imorgon är det en annan dag, i alla fall om man skall tro Niklas Strömstedt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.