Denna dag blir en lång dag

Idag blir det en lång dag. Jag vaknade redan kl fem och började jobba. Ingen rast ingen ro. Men man skall inte klaga för det vore verkligen trist och jobbigt om man hade det tvärtom.

Idag kommer det hända roliga saker. Just nu sitter jag och gör massa tråkigt administrativt jobb som jag ligger efter med, men som måste göras. Efter det skall jag in till stan och planera #24hbc eller 24 hour business camp som går av stapeln i slutet 28-30 oktober. Det är jag, @tesas och @lolitaloco som skall göra en mobiltjänst som vi kommer presentera under eventet. Efter det skall jag på en mobiluppvisning av nya windowslurar vilket kommer bli spännande ( för er som har missat så är jag ju en mobilnörd utan dess like). Sedan blir det tidig hemgång till planering av två dagars konferens. Är inte livet ändå rätt bra?

Nu skall jag inspirera mig själv med att göra mig redo för en underbar ny dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.