Underbar gårdag i Sigtuna

Sigtunapizza#wpfikavitchokladmousse

Min gårdag var helt underbar. Vid lunchtid åkte jag till Sigtuna och träffade @tesa @lolitaloco @cityrat59 för en #wpfika. Vad är detta kan man fråga sig? Jo, det är när i detta fall 4 st geeks (nördar) träffas och fikar samtidigt med sina laptops pratandes wordpress. ( Vad är då wordpress? Det är ett program som man gör bloggar och hemsidor med. Denna blogg är för övrigt gjord i wordpress). Vi förflyttade oss efter någon timma hem till @tesa och satt där hela kvällen, en pizza fick bli kvällsmaten. Att träffa likasinnade är så inspirerande. Att få dela sitt intresse för något är helt underbart. Klockan 24 var jag hemma igen och somnade nästan direkt. Helt utmattad. Men väldigt inspirerad och nöjd. En helt perfekt dag med andra ord.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.