Sommarens vackraste bröllop

Linda och Pontus

Så vackert och så välplanerat. Allt var helt perfekt igår då jag var på mina kompisars bröllop. Först var vi i Sankta Birgittas Kapell i Klippan (Göteborg). Efter det så åkte vi abonnerad spårvagn ut till Saltholmen där vi hade festen i Varmbadhuset. Solen och vädret var med oss och vi hade hur kul som helst. Linda och Pontus såg sååå lyckliga ut och jag tror verkligen att detta var deras bästa dag någonsin. Jag är så glad för deras skull. Jag lyckönskar dem med allt. Stora kramar och tack för att jag fick vara en del av deras stora dag.

img_0514Linda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och PontusLinda och Pontus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.