Feeling hot, hot, hot

Nu är det allt bra varmt. Underbart. Men samtidigt svettigt. Tur nog är det ju inte bara jag som är varm och svettig utan det gäller ju alla. Jag vill inte klaga, risken är ju stor då att värmen försvinner och då klagar man ju för det… ja, alltid är det nått som någon klok person brukar säga. Trots värmen har jag hunnit vara lite effektiv. Jag har jobbat undan en hel del jobb och jag har hunnit läsa klart och recenserat en bok. Funderat lite på några affärsidéer som jag har och som jag vill genomför. Varit på soptippen och slängt lite. Varit och handlat och gjort världens godaste sommarsallad. Börjat på en skiss för min nya hemsida för mitt företag. Börjat titta på hur prezi funkar. Druckit vatten. Massor av vatten. Laddar nu upp bröllopsbilder på Dropbox. Sedan blir det nog snart läggdags.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.