Stockholm i mitt hjärta…

BjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnöBjörnö

En underbar helg har tagit slut. Igår hade vi underbart väder och jag var ute på Björnö på Ingarö för att bada och sola lite. Jag inser att jag har i Göteborg varit lite bortskämd med att alltid ha ”nära” till bra badplatser, nu skall jag försöka hitta samma sak även här i Stockholm. Avstånden är dock lite längre. Men visst ser det vacker ut och visst kan han få en västkustkänsla?

Imorgon skall jag jobba igen. Semester får jag vänta med tills i augusti. Tänkte minsann ta en vecka då så att jag kan få lite ledighet. För livet är egentligen så orka mycket mer än jobb. Även om jobbet är otroligt kul och stimulerande så måste man vara lite ledig ibland för att orka med och skaffa energi.

2 svar på ”Stockholm i mitt hjärta…”

  1. Tjusiga bilder 🙂
    Snart är det badväder igen vilket skall bli skönt.

  2. Tack. Ja vi får hoppas det… gärna förr än senare 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.