Livet som jag vill ha det

SR Poddradio

Man skall inte klaga på livet. Man skall ta vara på varje minut. Idag lyssnade jag på Morgan Alling som sommarpratare på P1 (via min iPhone) och insåg att oavsett vad man tycker om sin barndom så är det fortfarande ett val man har som vuxen att gå vidare. Att göra något bra av sitt liv. Jag försöker se positiv på livet. Jag vill under de få åren jag har, få uppleva ett liv som är händelserikt men framför allt ett liv där jag själv har fått varit med och påverkat och bestämt. Jag vill absolut inte bli gammal sitta på något hem och tänka, varför gjorde jag inte så, varför, varför, varför.

Att se mig själv som en bitter gammal tant skrämmer mig, jag försöker göra så gott jag kan för att behålla mitt sinne ungt. Jag vill verkligen få ut så mycket jag kan av mitt liv, för vad jag vet har jag ju bara ett. Något annat har iallafall ingen garanterat mig.

Varje år har jag en tanke: ” Vad kan jag göra för att hjälpa någon annan?” Tanken är att istället bara för att ge pengar även kunna ge av min kunskap och mitt engagemang. I år har jag inte beslutat mig för vad jag skall göra än, men det kanske jag kommer på när jag får slappna av lite i Tunisien. Tänk nu är det bara en vecka kvar. Tiden går fort.. alldeles för fort.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.