Jag är 36 år och jag är tokig i Hello Kitty. Låter det konstigt? Ja, kanske. Men jag är uppvuxen med denna söta lilla Japanska katt som föddes 1974. Jag minns när jag var liten och vi bodde i Göteborg hur jag fick släpa med min mamma till Lolipop som ligger på en tvärgata till Avenyn. Där fanns det massa Hello Kitty prylar. Saken var inte den att man skulle äga allt. Saken var att bara gå och titta som på museeum. Allt var ju rosa. Allt kändes som en dröm. Idag är det ju helt annorlunda idag finns det ju hur mycket Hello Kitty som helst. På allt möjligt dessutom.

Måste rekommendera en sajt som är grym på att hitta roliga saker gällande Hello Kitty, Hello Kitty Hell. Där kan man hitta allt möjligt konstigt gällande Hello Kitty.

Exempel på detta är Hello Kitty öl

Eller varför inte Hello Kitty pizza

Vet inte om det ser så gott ut dock, men kul.. verkligen!

Eftersom jag har en iPhone så blev jag ju klart glad över Hello Kitty Camera, nu har jag hittat två stycken nya applikationer, Hello Kitty 35th Anniversary och iHelloKitty Tokyo.

Hello Kitty 35th Anniversary är en kul gratis applikation som ger information om Hello Kitty

Hello KittyHello KittyHello Kitty

iHelloKitty Tokyo är mer som ett spel där man kan byta kläder, miljö och osv. En modern pappersdocka skulle man kunna säga. Rätt kul, men är det värt 22 kr?

Hello KittyHello KittyHello Kitty