Nu känns det att våren är här!…

för det kliar i mina ögon och min näsa börjar rinna. Men jag vill inte vara den som låter bitter eller ledsen för det, för våren är underbar. Solen skiner, alla är på gott humör, vad kan bli bättre?
Denna vecka har varit som alla mina sista. Näst intill hysterisk. Men en del godsaker har hänt. Jag fick följa med på Guldägget då vi var nominerade. Tyvärr fick vi inga ägg med oss hem, varken guld eller silver. Jag tog ett guldfärgat guldägg och var rätt så nöjd med det ändå.

Men igår var en rolig dag. Då var jag med på en aktivitet vi gjorde i Uppsala. Jag var där för att hjälpa till och iakta. Vi skulle visa upp oss med mitt abonnemang Telia Mobil Max 25 och göra det på ett roligt och lite annorlunda sätt. Vi hade köpt kön på Birger Jarl som är en av Uppsalas mest populära uteställen både för de som läser och de som inte läser. (Roligast är att jag har jobbat där som kock 1995 men då hetter det Sten Sture & Co). Vi hade två killar som cirkulerade runt med seagways brandade med Max25 som delade ut flyers och som frågade folk i kön om de hade Telia. OM de hade Telia eskorterades de till VIPingången och fick gå in gratis + ett glas bubbel. Butikspersonal var på plats och berättade om Max25, man kunde sms:a in och byta på plats om man ville plus att vi hade en mmstävling där man kunde vinna en iPhone. Roligaste var att höra alla glada ungdomar som var stolta över att ha Telia som operatör. Det var roligt. De ungdomar jag pratade med tyckte det var kul att vi var ute och visade oss och att vi hade ett bra erbjudande för dem.
2009040343820090404456200904044572009040445520090404453200904034442009040344020090404452

Lördagen spenderade jag med en bok – Denise Rudbergs Åse. Den var helt okey lite väl tjafsig ibland men ändå helt okey. Streckläste den så nått hade den iallafall. Får väl läsa de tidigare böckerna av henne med när man blir ledig till sommaren.

Nu börjar snart en ny vecka och då hoppas vi på att den ger mycket klarhet i saker som inte är färdigt inför flytten.

Ett svar på ”Nu känns det att våren är här!…”

  1. Detta lät riktigt roligt!
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.