Gillar inte pollen, men älskar våren

Jag har inte skrivit på över en vecka, en hel v e c k a. Suck, var tar tiden vägen? Jo, jag jobbar, jag packar, jag fixar inför flytten, försöker läsa lite bloggar och hör och häpna jag har läst en del vanliga böcker. Inte alls fel om man säger så. Tänkte berätta lite status sedan sista. Jag har lyckats hyra ut mina lägenheter i Göteborg, fixat en lägenhet i Stockholm. Bokat mina vänner till en slängdag nu på söndag, bokat flyttfirma till den 25 april. Just det jag har köpt en ny säng i Stockholm. Kungsängen har nämligen 40% rabatt på alla nya sängar samt 25% rabatt på alla tillbehör under april. Så äntligen kommer jag ha en riktig prinsesssäng 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.