Nu har Hello Kitty kommit!

2009033135020090331351

Nu finns Hello Kittys serie på M.A.C tyvärr var det många produkter som hade en ”Slutsålt” lapp på sig. Måste betyda att fler än jag älskar den lilla katten. Min söta vän Jenny vet hur man skall göra mig glad, först kaffe sedan en Hello Kitty duschcreme. Tack snälla söta du… får nog klura på nått kul och ge tillbaka 😉

2 svar på ”Nu har Hello Kitty kommit!”

  1. Det var rart av henne!
    Mina döttrar är tokiga i Hallo Kitty också!
    Jag tog och målade brödkorgar till dom i julklapp med Hallo Kitty, dom vart så glada!

  2. hehe skönt Bettan och vet att det finns fler Hello Kitty tokiga än mig 😉
    Skall läsa ikapp veckans alla inlägg på din blogg 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.