Veckan som har gått…

Denna vecka har liksom de sista varit fulla med jobb. En del säger att det aldrig kommer gå över att om man inte gör något åt det själv och det finns nog en hel del sanning bakom det. Men att ändra allt som man själv inte kan påverka är inte enkelt. Men jag försöker tänka positivt, att det finns en mening varför man gör saker och så vidare. Jag är mest ledsen för att när man jobbar på för fort så är riskerna så stora att man missar saker som sätter andra människor i tråkiga situationer och det gillar jag inte. Men jag skall inte klaga för jag har ett kul jobb, det är inte alla som har. Jag skall ta helgen ledigt och njuta. Jag är nu på väg till Sundsvall och skall umgås men en väldigt god vän och hennes lilla hundvalp. Sedan skall jag jobba där på måndag och ser verkligen fram mot det.

Måns Zelmerlöw hade releaseparty i torsdags och jag var där en stund, trevligt med massa folk som man kände igen. Roligast var att Måns sjöng lite unplugged.

Som jag sagt så har jag ju en del roliga saker i mitt liv med. Skall kolla på lägenhet i Stockholm på måndagkväll så nu börjar det dra ihop sig för flytt. Tid är väl det som jag önskar mig mest. Jag skulle kunna tänka mig att ha 48 timmar på ett dygn då skulle jag ju hinna med dubbelt så mycket saker som nu 🙂 Det pirrar lite när jag tänker tanken på att flytta. Jag verkligen älskar Göteborg, det är min stad. Jag känner mig så hemma och på något sätt så är det där jag känner mig lugn och tillfreds. Men jag orkar verkligen inte hålla på och pendla mer. Har gjort det nu i två år och det känns. All ledig tid går åt till att antingen packa ner, packa upp eller resa. Det känns så iallafall. Jag får ge detta en chans och prova. Vantrivs jag får jag flytta tillbaka, svårare än så behöver det ju inte vara.  Man måste våga för att vinna !

2 svar på ”Veckan som har gått…”

  1. Cool!
    Det verkar spännande att ha ditt jobb!
    Kanske kunde vi byta, mitt är enkelt bara att hålla reda på sju barn och rulijansen här hemma;)

  2. hehe mitt jobb är spännande. Ibland kanske för spännande… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.