Jag har MMS på min iPhone!

20090324268

Nu råder total lycka. Ända sedan jag köpte min iPhone så har jag saknat mms. Men nu har jag det! Proceduren var inte alls svår… om man har bra duktiga vänner som kan 🙂 Just nu så är iPhone 3.0 bara tillgängligt för utvecklare.  Jag har en kompis som har utvecklarlicens så han reggade mitt telefonid så fick jag också vara med och leka. Efter detta fick jag en länk från min vän och installerade detta på min mac. Glömde säga man måste göra detta på mac, vilket kanske inte är så konstigt att förstå. För att få igång uppdatering av ny programvara fick man trycka ctrl + alt sedan klicka på leta uppdatering, då kommer ett finder fönster upp och man an hämta upp den programvara man vill uppdatera med. Efter uppgraderingen så hämtade jag operatörsinställningarna från en @andreasm på Bloggy. Jag installerade även detta och sedan startade jag om telefonen. Vips så fanns MMS i min iPhone. Gissa om det var total lycka igår!! Tack alla som hjälpte till!!

4 svar på ”Jag har MMS på min iPhone!”

  1. patrik skriver:

    Eller så installerar du bara iSendMMS från App store och slipper köra en BETA som är allt annat än stabil… Jag kör 3.0 på min utvecklar-lur, men knappast på den jag ”lever” med…

  2. För mig handlar mms om kommunication, så jag vill inte bara kunna skicka utan även ta emot 😉 så det får bli denna beta variant. Visst har du rätt i att den inte är helt stabil det är aldrig betaversioner. Men för mig är det okey. 🙂

  3. Detta låter som rena rama grekiskan för mig.
    Men jag avancerar, lyckades svara på ett sms på min nya, lätt begagnade mobil igår;)

  4. Underbart, babysteps som jag brukar säga. Att du smsar är underbart.. nu får du utöka och skicka MMS, samma sak fast med en bild 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.