20090324268

Nu råder total lycka. Ända sedan jag köpte min iPhone så har jag saknat mms. Men nu har jag det! Proceduren var inte alls svår… om man har bra duktiga vänner som kan 🙂 Just nu så är iPhone 3.0 bara tillgängligt för utvecklare.  Jag har en kompis som har utvecklarlicens så han reggade mitt telefonid så fick jag också vara med och leka. Efter detta fick jag en länk från min vän och installerade detta på min mac. Glömde säga man måste göra detta på mac, vilket kanske inte är så konstigt att förstå. För att få igång uppdatering av ny programvara fick man trycka ctrl + alt sedan klicka på leta uppdatering, då kommer ett finder fönster upp och man an hämta upp den programvara man vill uppdatera med. Efter uppgraderingen så hämtade jag operatörsinställningarna från en @andreasm på Bloggy. Jag installerade även detta och sedan startade jag om telefonen. Vips så fanns MMS i min iPhone. Gissa om det var total lycka igår!! Tack alla som hjälpte till!!