Geek Girl program ute

Nu är det inte många dagar kvar innan årets event för mig som är tjej som är galen i nyteknik, Geek Girl Meetup. Skall bli så kul och träffa så många likasinnande. Att få vara helt kreativ är helt underbart!

Jag gillar när folk tar initiativ som är lite utöver det vanliga. På Bloggy drog @morris igång nått helt otroligt +1 till honom för hans initiativ för att bjuda oss tjejer på middag på kvällen. Ser fram mot att träffa även alla de killar som är underbara och ställer upp och betalar mat för oss! Stor eloge!!

Nu måste jag fortsätta och jobba så jag kan börja förbereda mig inför helgen! 🙂

2 svar på ”Geek Girl program ute”

  1. Då är det som det ska, killarna bjuder på middag.
    Hoppas du får det kul!
    Undrar vilket events som skulle passa mig och vad jag kan, ett städ event kanske;)

  2. Finns säkert många 😉 Gäller bara och hitta rätt !! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.