Guldäggsnominering!

guldc3a4gget120

För er som inte vet vad Guldägget är så är det en tävling arrangerad av Svenska reklamförbundet. Det är prestige att få ett guldägg och detta år är jag är nominerad! Eller nu överdrev jag massor, jag är bara en liten del av detta. Jag delar denna upplevelse med Dennis som jag jobbar med samt med Daddy, reklambyrå som vi har jobbat med. Det är med andra ord Daddy som skall ha största elogen i detta fall, men det är lite kul att man får vara med på ett litet hörn.

Läs mer om detta här och håll tummarna : Vår nominering till Årets Guldägg!

2 svar på ”Guldäggsnominering!”

  1. Vad roligt att bli nominerad!
    Kan man rösta på något sätt?
    Kram

  2. hehe tyvärr inte det är en jury som skall välja oss nu 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.