20090315170

Solen skiner, fåglarna kvittrar och våren riktigt känns i luften. Kan det bli bättre?
Mina fina blommor om jag fick igår livar upp och gör mig riktigt glad, tack underbara söta Jenny! Skönt och ha en så underbart gullig vän som tänker på en.

Jag kan inte neka till att jag älskar rosa. Svårt speciellt om man ser min blogg, min mikroblogg och osv allt går i rosa. Gissa om jag blev glad när jag fick en specialgjort rosa widget till min moyume! Lyckan var total!

För er som inte vet vad Moyume är så är det en bildtjänst som är mittemellan flickR och MMSmikroblogg. Jag tar bilder med min mobil, (man kan även lägga upp bilder via datorn, men det har jag aldrig gjort) skickar ett MMS som går dels till min blogg www.suzannes.se , till Bloggy och sedan har jag även kopplat de till FlickR så bilderna kommer till Facebook. För mig är det ett enkelt sätt att sprida mina bilder till de olika sociala nätverken där jag befinner mig. Det finns även en klient som man kan ha på sin dator så ser man direkt när sina vänner uppdaterar, den har jag börjat använda lite grann, det är rätt kul det med inte bara att se bilderna utan även att man kan kommentera dem enkelt. Tjänsten är gratis så passa på och prova. Bilder är till för att delas 🙂

Suzannes.se
Uploaded with plasq‘s Skitch!