Jag är så trött men kan inte sova…

Jag är så trött men kan inte sova. Visst har det med stress och göra. Jag har ett jobb som är roligt men jag har alldeles för mycket och göra. Jag skulle kunna sitta och klaga inlägg efter inlägg, men det hjälper ju inte. Jag skulle kunna skylla allt på mitt jobb, men det vill jag inte heller göra. För det är ju jag som ansvarar för mitt liv. Det är ju jag som engagerar mig, det är ju jag som styr eller är det inte så? Jag vet bara att jag längtar till helgen. Då skall klockor och mobiler stängas av och jag skall sova. Jag ser verkligen fram mot detta. När jag har gjort det så skall jag fundera ut hur min framtid skall se ut. Jag vill inte vara ständigt trött, jag vill orka och jag vill känna engagemang i det jag gör. Måste bara lära mig att få en bra balans på det hela 🙂

3 svar på ”Jag är så trött men kan inte sova…”

 1. Jag föreslår att du tar en avslappnings cd eller letar upp det på internet och tar det med dig i sovrummet, kanske inte funkar första kvällen, men det hjälper kroppen att slappna av, även hjärnan.
  Det är viktigt att sova, annars gör kroppen som den gör till dig nu, skickar ett första varningstecken.
  Ta tag i det nu, sedan blir det svårare.
  Var rädd om dig!

 2. Tack underbara Bettan för att du är du 🙂 Kram

 3. Tack!
  Jag ser inte hjärtat, men det är en massa koder och krumelurer och då kändes det som ett riktigt hjärta från dig:)
  Det kanske inte är så farligt med teknik trots allt.
  jag har faktiskt vågat skriva på min dator med båda pekfingrarna nu, istället för som innan ett, nu hälften så långsamt:)
  Nej, nu Suzanne är det dags för dig att krypa ner i sängen!
  Sov så Gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.