GRYmt stolt!

Jag jobbar som projektledare och ett av mina projekt är den mobila bloggportalen Tête.

Vi gör nu ett samarbete med Mix Megapol och Gry Forsell där man kan som tjejbloggare vinna en plats på Grys tjejplan plus att man kan vinna att få vara med som bloggare på Tête. Så jag uppmanar alla tjejer som har bra bloggar att vara med och tävla! 🙂tjejplanet

2 svar på ”GRYmt stolt!”

  1. Det lät som ett spännande jobb!
    Då förstår jag att du jobbar mycket!
    Men det finns annat i världen än jobb, jag lovar!
    Må så gott!

  2. Tack Bettan du är för go!, ja jag har ett spännande och roligt jobb så roligt att jag har bestämt mig för att flytta till Stockholm. Har pendlat i två år och har insett att det inte funkar längre 🙂 Så det kommer bli bättre framöver jag lovar! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.