Ikväll släpper jag bomben!

Ja, nu är det dags. Jag har bestämt mig. Jag skall flytta till Stockholm eller rättare sagt jag vill flytta. Usch så konstigt det kändes och säga. Jag har i över tjugofem år sagt att jag vill ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG flytta till Stockholm. Men efter två års pendlande varje vecka så känner jag att nu får det vara nog. Nu har jag bestämt mig. Nu är det slut på allt velande och allt kånkande på astunga väskor. Nu är det slut på att låta den lilla fritid som finns skall gå åt till resande. Nu skall jag göra något jag inte har gjort sedan 1996. Jag skall flytta till en ny stad.

För att göra en lång historia kort så är jag uppvuxen i Göteborg nämligen Torslanda. När jag var åtta år flyttade vi till Karlskoga i Värmland och där gick jag klart hela min skolgång till gymnasiet. 1991 flyttade jag till Uppsala och började läsa till arkeolog. 1996 begav det sig tillbaka till Göteborg och då sa jag att jag aldrig, aldrig skulle kunna bo någon annanstans. Att Göteborg var samma sak som hemma för mig. Många av de som jag läste med i Uppsala flyttade till Stockholm. Jag vet att jag uttryckligen sa att jag aldrig kunna tänka mig att bo i där, aldrig någonsin. Jag äter upp det idag. Det är lugnt. För nu har jag bestämt mig, nu skall jag leta lägenhet! Nu skall jag bli en 08:a 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.