Widgets – hur kul som helst

Jag har lyckats skapa widgetar!!!
Hur kul är inte det? Nu kan man lägga dessa på vilka hemsidor eller bloggar som helst. Jag gjorde tre stycken som man kan välja på. Detta finns numera under en egen flick på denna sida under rubriken widgets.
Jag borde städa och tvätta men det får bli eftermiddagens jobb, nu fortsätter jag och leker med min dator 🙂

4 svar på ”Widgets – hur kul som helst”

  1. Hallå du supersmarta qvinna, vore det kanske en liten tanke att du förklarade för alla icke-insatta vad en widget är?? Och hur du tycker att det bidrar till att förbättra livet? 🙂

  2. Hallå din smickrare 🙂 Ska försöka förklara på en enkelt språk. Widget är en en liten applikation som man skapar av html/java kod. Den kan man sedan placera ut på alla ställen som kan hantera dessa koder.. typ på facebook, mailen om du har inställningarna html istället för rtf eller txt. Man kan alltså placera sin widget där man vill. Jag har alltså gjort ett par widgetar som jag delar ut till andra som man kan placera där man vill och följa min blogg, min MoYuMe eller mina TwtPic.

    För att svara på hur det förbättrar livet så får jag väl svara på att om fler läser vad jag skriver så kanske jag kan skapa diskussioner som leder till ett bättre samhälle? 🙂 Jag säger som Descartes: ” Cogito ergo sum” Jag tänker därför finns jag.

    Hoppas det var tillräckliga svar 🙂

  3. Hahaha….tack! Men menar du inte; Jag tänker, alltså gör jag mig till. ? 😉

  4. Nää inte direkt 😉 mer från tanke till make it happen! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.