I väntan på Ivanhoe

I dag är det första dagen på ett nytt år. Första dagen på ett nytt liv skulle en del säga. Men det är också den dagen då man får vara lite seg och inte göra någonting. Man skulle kalla det för den officiella soffdagen. Dagen då det är obligatorisk tv och latmask-praktik utan dess like. Det är också dagen då man tittar på Ivanhoe. Varje gång så undrar man om det verkligen blir samma slut, att Ivanhoe väljer Lady Rowena eller om Ivanhoe skall vara lite wild and crazy och välja den judiska Rebecca. Jag vet inte hur många gånger man har analyserat but.. och if.. gällande deras kärlekshistoria. Idag skall jag inte göra det. Idag skall jag bara vara.. eller rättare sagt jag skall njuta och inviga mitt soffande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.