Jag erkänner jag är en nörd!

Jag har tvättat, lagat mat men städandet går väl inte lika bra får jag erkänna. Det är mycket roligare att hitta plugins och leka med denna sajt istället. Det har liksom blivit som en drog….. jag har nu satt in en plugin för mina FlickR album så jag kan dela mina bilder. Ser att en del bilder bli väldigt dålig upplösning på så jag får ta och använda digitalkameran mer, då jag ändå har en rätt bra kamera på mobilen men den gör inte alls lika bra bilder. Kul är det iallafall och det var väl det som jag skulle satsa på detta år. Göra saker som jag tycker är roligt. Fast det är rätt kul och ha en städad lägenhet så jag får väl hugga in det nu antar jag.

2 svar på ”Jag erkänner jag är en nörd!”

  1. Man ska inte skämmas för att man är nörd, det är ju vi som får världen att snurra. Utan oss skulle världen fortfarande vara platt och man skulle vara rädd för att *segla* över kanten.

  2. Då lovar jag att sluta med att göra det nu 🙂 hehe
    Jag vill vara med och få världen och snurra…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.