Roliga Karin!

Jag tycker Karin är så härligt rolig…

Hon har en egen facebook grupp som jag är med i.. och jag har inte legat med henne 😉

Innan jul så kom hon tvåa i stå-up tävlingen Bungy Comedy

Hon driver tillsammans med kollegan Johanna Ögren Lilla Gumman som är en tekniksajt för tjejer

Jag gillar folk som kan bjuda på sig själv. Allt behöver inte vara så seriöst och stelt. Att driva och skoja lite om vardagen tycker jag är helt underbart. Om ni har tillfälle så tycker jag att ni skall försöka boka in när hon uppträder. Det skall iallafall jag göra, för ett skratt förlänger livet har jag hört!

2 svar på ”Roliga Karin!”

  1. Ok. Suzanne!
    Jag förstår att jag får bakläxa nu när jag ställer mig frågande: RSS läsare?
    Dags att titta in på min skola hos dig igen:)

  2. Se det inte så Bettan, är det nått så säg till så får jag förklara bättre 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.