Larholm – Dagens handbollshjälte

Jonas Larholm
Jonas Larholm

Kvällens hjälte är Jonas Larholm. Eftersom motståndet i Kuwait inte var något vidare så blev heller inte matchen varken spännande eller rolig. Men stor eloge till våra svenska killar som ändå bevisar att det är det deras tid att erövra och bege sig på segertåg genom Europa. Man får inte glömma det att även tråkiga och kanske ibland meningslösa segrar kan vara avgörande dels mentalt men framför allt lärdom i hur man skall hantera förluster. En känsla som man verkligen inte alls vill genomlida när man vill vara en vinnare. Svenska laget spelade jämnt under matchen, Larholm var ändå bäst, framför allt hade han en hel del plus från matchen mot Spanien då han spelade riktigt bra. Men då fick ju Doder + Sjöstrand utnämningen så denna gång var det inte mer än rätt att Larholm fick en uppmuntran.

Man skall inte klaga på folk men nu gör jag det ändå. Tomas Axnér, jag är ledsen men du håller inte måttet för jag vill ha ut av en handbollsexpert. Jag må vara kräsen och en riktig handbollstokig person, men jag undrar vart alla bra namn har tagit vägen? Har TV4 gjort sig ovän med alla? Undra kan man ju få göra?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.