Moraliskt dilemma

Nu sitter jag och skriver och har kommit till en punkt som jag känner är jobbig. Jag skall skriva om teknik och prylar. Sånt som jag i vanliga fall älskar. Men räknar man som läsare att jag skall skriva om Telia bara för att jag jobbar där? Räknar min arbetsgivare att jag skall skriva om Telia bara för att jag jobbar där? Suck. Jag vill inte produktplacera utan någon mening. Men jag skriver ju inte boken bara för att jag jobbar på ett Telia. Jag skriver ju boken för att jag är jag. För att jag har en historia som vill komma ut.

Får fundera lite på detta. …

2 svar på ”Moraliskt dilemma”

  1. Suzanne – nu är du löjlig. Det är ingen som räknar med att du ska göra något sådant…
    kram anna

  2. Suzanne skriver:

    Bra då känns det inte fel och skriva om andra 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.