Blogger eller WordPress?

?

Nu funderar på jag hur jag skall bygga min nya hemsida och hur den skall se ut. Man märker att saker och ting har förändrats. När jag började göra en hemsida på 90-talet då var det till att knacka html-koder för glatta livet. Sidorna var inte alls snygga. Men de var funktionella för den tiden. Man skrev lite om sig själv vad man hade för intressen och man lade upp lite kort. Men det var typ allt. Har sedan ett par år sedan fuskat lite och har en hemsida som jag tyvärr inte riktigt har haft tid och underhålla men den finns. Den ser bättre ut än en 90-tals sida, men det är långt ifrån klar.

Vad jag funderar på idag är ju att hemsidorna har förändrats, vårt internet har förändrats, framför allt de som använder internet har förändrats. Från att använt internet som informationskälla så har något hänt. Man är mer aktiv själv och deltar på ”nätet”. Man är mer en producent än bara en informationssökare. Man är själv med att sprida information och detta påverkar naturligtvis även hur vi hanterar hemsidor idag.
Alla vill ha sidor där de får många besökare och många som kommenterar och tycker till. Vi har idag fått ett mer integrerat internet och med alla sociala medier som finns så har nätverkandet blivit mer och mer populärt. Bloggen har blivit något som alla vill ta del av på ett eller annat sätt. Alla är idag med och skriver en del av världshistorien. Alla är med och påverkar.
Men tillbaka till min fråga. Hur skall jag utveckla min hemsida? Det finns en djungel av olika sätt jag har iallafall kommit fram till att Blogger som jag har nu eller  Wordpress är det som jag funderar på. Har någon åsikter säg till! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.