En dag med massa händelser…

Tänk vad fort man kan vänja sig vid lugn och ro. Efter redan en veckan känns denna dag som en dag full med händelser. Dagen började med strömmen gick i huset. Först trodde jag det var en propp så jag höll på med det en halvtimma innan jag insåg att det var för de grävde utanför som strömmen försvann för alla för en stund. Det varade inte länge max en halvtimma men ändå..bra början på dagen i mörker 🙂

Efter detta så var det skottning som gällde för att verkligen få ut bilen. Efter att ha skottat så gällde det att få upp bilen från infarten till vägen. Ja, det gick bra fast det var allt lite halt. Sedan vart det en tur till byn. Fick se en rolig sak att Expressen har utökat numera även  med en dokumentärbilaga som de kallar Vår Värld. Glömde titta i den denna gång men det kanske är nått för framtiden. 
Var sedan och klippte mig på Holiday Club och efter det handlade jag mat på ICA. Där blev jag intervjuad för TV Åre ifall jag tyckte det var okey att servera alkohol på ICA. Frågan var tänkt för de som var boende i Åre. Så jag tror inte jag kommer vara den som de kommer visa då jag sa snällt och beskedligt att jag bor i Göteborg och är bara här tillfälligt. Men visst varför inte?
Efter detta skulle jag åka förbi Tott, tänkte minsann ta Tottbacken upp, men när jag nästan var uppe så kom en stor långtradare i fullfart så jag fick värja och åkte in i snön.. genom att jag sänkte hastigheten så kom jag inte upp då det inte var sandat. Det var bara att backa bilen och åka ner och åka andra vägen. Fick en backflash förra gången jag åkte i denna backen var med en minibuss full med folk, samma sak hände då… fast då var det halare.. så då gled bilen.. det var lite otäckare…
Tja efter allt detta ( vilket i vanliga fall skulle inte vara någonting) så har jag avnjutit en underbart god middag med lax och ett glas vitt vin.

Ikväll blir det tv och sova tidigt.. för imorgon, lär jag få skotta igen… 🙂

Ett svar på ”En dag med massa händelser…”

  1. Hallå!

    Hur blev slingorna? Vill ha bild 🙂

    Kram a

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.