Snö, snö, snö….

Idag insåg jag att om man bor där det finns snö så får man automatiskt motion. Om man inte har en karl som löser det åt sig 🙂 Jag har skottat i 90 minuter för att få fram min bil. Grannens plats var helt snöfri. På hans sida har det blåst så all snö fanns på min plats. Min bil syntes knappt. Men det var inga problem, det var bara och ta fram skyffeln och börja skotta.

Men det kändes som världens träningspass. Jag var helt slut efteråt.
Nu tar jag en liten paus.. surfar lite, chattar lite, mailar lite och sedan blir det storstädning här inne med. Lika bra och passa på.
Sedan blir det fortsatt skrivande i kväll.. jag märker att kvällar och nätter är den bästa tiden då är jag som mest kreativ. Så jag fortsätter med det. Däremot har jag svårt att sova på morgonen… men det är väl en vanesak antar jag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.