Jag bara älskar Google…

Tänkte på det idag.. vad använder jag för saker på internet? Vad är viktigt för mig. Jo, jag är ju en internetsurfare så jag googlar en hel del efter olika saker. Jag använder i och för sig iGoogle som man kan personifera. Jag använder språkvertyget när jag hittar ord som jag vill översätta. Jag samlar alla mina favoritbloggar i Google Reader, söker efter platser via Google Maps. Skriver min bok bl.a i  Google Documents som open office på nätet. Sist men minst använder jag Gmail som mailklient då den funkar klockrent för mig som privatperson då jag kan enkelt även använda den i min mobil. Alla dessa saker är är samlade under samma företag.. Google.

Jag vill bara med detta inlägg tala om att jag tycker om företag som vågar tänka på oss användare och så låter oss få delta och personifiera. Det är något som jag tror på. Jag tror att sådant som jag själv kan vara med och påverka är något som jag garanterat kommer att använda.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.