Bilder från min resa upp till Åre

Lördagskvällen gjorde jag ett lite stopp hos Henric och Pernilla i Svenstavik. Pernilla hade varit på dagsutflykt till IKEA i Sundsvall och kom hem med massa saker. Dock tyckte hennes barn att det roligaste var IKEApåsen. Undras om Ingvar Kamprad har förstått det? Då borde han väl ha gjort en stabilara plastpåse istället och sålt den för mer pengar än en pappåse? 🙂

Bara för att man är lite betyder det inte att mobiltelefoner kan vara viktigt. Wille vart kär i min X1:a men det var inte för alla funktioner eller dess utseende utan bara för att den hade fiskar som rörde sig. Han grät så fort jag försökte lägga ner den. Om han fick välja mellan att fån behålla telefonen eller träffa mig igen så kan jag säga att jag ligger i lä…

 


Ebba var snäll nog att låna ut sitt örngott till mig. Tänk att jag har fått en Hello Kitty vän till. Men än så länge är vi inte många 30+ som har detta intresse, detta får ses som ett sätt för mig att hålla kvar mitt barnasinne 🙂 

Jag åkte vid 14 tiden från Svenstavik men det började snöa och blåsa och mörkret började falla på. Jag snurrade runt i en och en halv timma innan jag hittade rätt hus. Många hus såg rätt lika ut i mörkret..

 

Utsikt från min veranda. Det snöar en hel del även nu idag. Tur nog så handlade jag massa igår så jag klarar mig ett par dagar. Skönt och inte behöva gå ut. Jag gillar ju inte kyla och jag gillar inte när det blåser. Varför åker jag då hit?? Jo, jag vill ju kunna sitta inne och fokusera på mitt skrivande.. och det lär jag nog kunna göra. Håller på att avsluta mina sista jobbsaker först men sedan blir det att skriva för hela slanten.

 

Såå nu får jag väl välkomna er in till min skrivarlya
Mitt Allrum
Mina två sovrum

 

Mitt sovrum som jag än inte har sovit i.. jag har suttit och jobbat inatt så om ett par timmar skall jag sova.. och det skall bli skönt.

 


Mitt gästrum

 

Min mac har den centrala platsen i rummet. Det är ju den som skall hjälpa mig att skriva min bok 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.