Måste bara säga…

Jag försöker vänja mig vid att det är så tyst här. Det är så tyst så att man hör bara sina egna ljud. För att det skall inte skall bli plattfall så satte jag på tvn och vips inser man att den är den bästa vän man man har haft sedan man var liten. Tvn har liksom alltid varit med. När jag var liten och inte kunde sova så hade jag alltid tvn på. Likaså är det nu när jag har svårt att sova. Då är tvn det bästa jag vet. MEN en sak har hänt. Jag har insett att det som är på tvn är egentligen inte viktigt. Det är att den pratar och visar nått. Den gör att man inte känner sig så ensam. Men programmen på tvn är ursla. Bara alla dessa spelprogram? Vad ger de mig? Varför stänger jag inte av? Eller alla dessa dåliga talkshows som bara pratar om egentligen helt orealistiska saker.

Så varför är då tvn så viktigt? Inte ens nyheterna är intressanta. Jag skall försöka våga stänga av min tv ett tag. Det kommer bli tyst.. får försöka ersätta den med musik. För vill jag leva i en värld fylld med massa skitsaker? Det måste väl vara min rättighet att välja?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.