Framme i vinterlandet…

Efter en lång bilfärd är jag äntligen framme. En sak lärde jag mig på vägen upp hit, tid är inte alltid pengar, tid är även en investering.. speciellt i sig själv. Jag hade flera timmar för mig själv i bilen där jag hann fundera på en hel del. Varför detta är så viktigt för mig. Varför har jag inte gjort det tidigare? Och vad som har fått mig att våga utföra det nu efter så många år? Har det med att man måste gå igenom olika stadier och perioder först innan man orkar ta tag i sånt som är jobbigt och svårt?
En annan sak som jag började fundera på var mina karaktärer och om varför de har blivit som de har blivit. Hur mycket är egentligen från mig själv och hur mycket som jag har hämtat från andra? Skall man lämna ut sig själv så mycket eller kan det upplevas som för mycket?
Frågorna är många speciellt nu när allt börjar bubbla upp…. men det är väl det som är meningen med mina fem underbara veckor. Det är nu jag skall få fundera och vända och vrida på allt och få ner på pränt.
Nu börjar mitt äventyr. Ena delen av mig skakar av lycka och iver, den andra delen darrar av rädsla och skräck. Men om man inte vågar kan man heller inte vinna något så nu skall jag sätta mig och göra klart lite jobbsaker sedan är det dags att bege sig in i en annan värld. Min värld.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.