Oraklet har talat: Årets julklapp är ….

…. får väl börja med att berätta att jag är inte ensam om att tro att micro-pcn kommer ligger under ett antal julgranar till jul. Men jag måste ändå påstår att jag har predikat länge om detta, även om att de skall vara i olika färger. Själv är jag ju en rosa tjej, vilket självklart skulle betyda att min micro-pc skulle vara rosa helst även med ett färgat skin i ett brokigt men snygg mönster.

Jag tror att vi kommer mer och mer använda mobiltelefonen, datorer som accessoarer. Precis som vi kan köpa dyra snygga solglasögon så kommer vi vilja smycka oss med mobiltelefoner i olika storlekar och modeller. Likaså kommer detta bli med datorer. Så länge internet är en styrande faktor så kommer vi vilja vara uppkopplade. För det är så enkelt, finns du inte i cybervärlden så finns du inte. Vet inte hur många gånger så jag har försökt googla efter gamla vänner, men finns det inte någonstans på internet då är det precis som de inte existerar. Men så är ju självklart inte fallet. Men det är ändå viktigt att förstå hur internet har präglat oss som människor och hur hur all information bara sprutar ut genom det. Hur skall vi stackares människor orka sålla bland all information? 
Ett bra sätt är att ibland, våga vara annorlunda och våga stänga av 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.