Förberedelser inför skrivarresan…

Nu börjar jag planera för min skrivarresa uppe i Åre. Börjar skriva listor på allt jag skall ha med mig. Min mac måste ju med så klart.. och så min USB hårddisk med alla filmer, ett mobilt bredband måste ju med för internet kan vara bra och ha. En skrivare måste jag ha med så jag kan korrekturläsa, vända och vrida på orden och meningarna. 

Undras om det är något mer jag behöver ha med? En mobiltelefon, ett headset, laddare…. sedan måste jag ju ha med min iPod så jag har musik och lyssna på. Jag hoppas kunna läsa lite böcker med mellan allt skrivande så jag tar väl med ett tiotal så jag har lite och välja på. Just det jag har ju en portabel DVD spelare den kan följa med + ett par DVD filmer…

Hmm kan jag behöva nått mer? jo tänk om jag får lust och skriva lite musik? Ska jag ta med min keyboard och min mic? Just det ja.. eftersom jag inte skall åka tillbaka till Göteborg innan nyår så får jobbdatorn hänga med och ligga nerpackad. iPhonen får jag inte glömma, den kan vara bra om jag vill leka lite…, just det lite pärlor vill jag ha med ifall jag får ett ryck och gör lite smycken. Man vet aldrig vad man kan inspireras av. Kläder? tja det måste väl med antar jag.. vill ju inte skämma de stackars jämtarna med att vara naken… 

Får väl påpeka att jag måste få plats med allt i en bil. Det är ju ändå fem veckor jag skall vara borta… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.