Vem vill jag äta middag med?

Jag är inspirationsberoende. Jag älskar att få vara kreativ och få utlopp för mitt skapande. Ibland ser jag mig kanske mer som en typ av konstnär, det beror nog på hur man definierar konstnär.
När jag har idétorka brukar jag fundera på vem jag vill äta middag med? Roligast i denna lek är att jag får välja vem jag vill, spelar alltså ingen roll om de lever är döda, om de är påhittade eller verkliga. Allt handlar om min fantasi.

Jag kan säga att jag har ätit med de stora, får väl erkänna att Platon och jag har haft livliga diskussioner. Jag har även ätit med Dali Lama vilket däremot var väldigt givande. Han fick mig lugn och harmonisk. Steve Jobs är person jag verkligen vill äta middag med. För mig är han en stor förebild. Han vågar tro på något och får saker och ting att hända. Sånt gillar jag.

När jag väl har funderat ut vilka jag vill äta med så brukar jag fundera på vad vi skulle prata om och hur detta skulle kunna ge mig nya tankar och funderingar på saker och ting. Men idag står det still… idag kommer jag inte ens på vem jag vill äta middag med.

Får sätta mig i solen en stund och fundera..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.