Letar efter en resa….

Fick frågan idag vad jag önskar mig i födelsedagspresent och jag svarade artigt att jag har redan allt. För visst är det svårt att säga vad man vill ha? Jag tycker det iallafall. Vill jag ha något så brukar jag köpa det, antingen direkt eller kostar den lite mer så brukar jag ta det när jag får ihop pengarna, men nog ser jag alltid till att skaffa det jag vill ha.

Men bara frågan fick mig faktisk att tänka till. Jag vill resa, jag vill inte vara hemma när jag fyller år. Det är en av de högtiderna som jag får ångest för, så det vore skönt och få komma bort lite ett par dagar.

Jag vill iallafall resa till NY, till Kenya/Tanznia och på safari och snorkla…jag vill även åka till San Fransisco och till ett Apple. Det hade varit en dröm.

Kan man önska sig träff med Steve Jobs? Det hade också funkat.
Det är verkligen svårt att tala om vad man vill ha. Jag blir ju glad för minsta lilla, jag blir glad om någon bara tänker på att uppmärksamma min födelsedag 😉

Så med andra ord behöver man kanske inte krångla till det…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.