Äntigen är Ikea Place här

Nu har äntligen nya Ikeas nya AR-app (Ikea Place) kommit till svenska AppStore. Nu kan du med din iPhone eller iPad (om den är uppdaterad till iOS 11) prova och möblera ditt hem med Ikeas sortiment.

Jag tycker detta är riktigt kul, lite samma känsla som när man sitter och kollar runt på Hemnet. Man hittar inspiration och självklart så börjar man fundera på hur man vill göra om hemma osv. Du kommer snabbt igång och får hjälp och tips om hur du ska göra.

Först måste du rikta kameran mot golvet så appen känner av vilka ytor du kan använda dig av. Jag måste testa lite mer så jag får återkomma när jag har provat lite olika fler varianter. Vilket rum skulle ni göra om?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.