Hur bygger man en publik?

Är du nyfiken på hur du kan använda dig av content marketing och hur du kan nå ut med ditt budskap?
Allt handlar om att bygga en publik och skapa relevant innehåll.
Jag testade på mina kattungar – blir perfekta försökskaniner.

Först skapar jag kontakt med en av kattungarna – Benny. Vi börjar kommunicera genom kroppspråk. Efter en stund när jag vet vad jag ska kommunicera ändrar jag kommunikationssätt. I och med det så blir jag intressant, jag börjar bygga en publik. Jag är intressant genom att jag gör konstiga ljud som intresserar dem. Fler av dem kommer då de blir nyfikna.. Ju fler som du kan kommunicera med, på ”rätt” sätt, desto fler kommer sedan också att dela ditt budskap. Mun till mun fungerar fortfarande. Men för att det ska riktigt bra så är det storytelling som gäller. Berätta din historia och låt andra hjälpa till och sprida den.

Kan det vara så enkelt? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.