Tack för alla gratulationer!

Åren går fort när man har roligt sägs det! Detta år har sprungit förbi…. jag tycker månader känns som dagar, timmar som sekunder, ja ni fattar. Men året har gått och jag har blivit äldre! Tack alla söta ni som har gratulerat mig på internet, eller IRL (för er som inte vet vad det betyder googla! eller fuska), det är så uppskattat! Men nu till statistiken – ja, ni har väl inte missat att ni är med i den även i år? 😉

Skärmklipp 2016-06-23 21.23.30
Facebook är överlägset som vanligt. Den påminner om att jag fyller år. Detta år var det på en onsdag och alla som inte har semester jobbar. (Så gjorde även jag detta år). Jag har under året inte varit aktiv alls på twitter eller på Google+. WhatsApp har jag inte heller varit aktiv med. Men jag chattar mer och mer via Messenger. Det syns också på statistiken. Jag tror att en del som tidigare har redovisats som sms numera är chatt via Messenger.

Samtalen har minskat….men de finns ändå där. Bubblare är LinkedIn som också hjälper till och fira min födelsedag genom att påminna mina kontakter. Där har antalet ökat från 0 till 5.

I år har jag även fått många personliga hälsningar IRL men de finns inte med i denna statistik. Likaså har jag ännu inte fått något kort/brev per post så denna kolumn får nästa år försvinna. Om ingen får för sig att vilja sticka ut i statistiken 😉

Varför inga på Instagram? Där är jag ju ändå aktiv, jo för jag inte har sagt att fyller år och att de som följer mig där följer egentligen inte mig utan mina katter 😉

Om man ska sammanfatta allt så är det en sak som är intressant, telekomföretagen bjuder på obegränsat med sms, ändå minskar det och som jag skrev tidigare så har messenger tagit över. Varför? Kan det vara så att vi som kunder tycker det känns säkert och bra att ha obegränsat men även när vi får det så använder vi inte ens en bråkdel av det som är möjligt. Messenger är det för att du sömnlöst kan gå mellan dator, telefon eller surfplatta och fortsätta din diskussion oavsett varifrån? Eller är det en annan anledning till varför? Vad tror ni?

Än en gång tack alla ni som har gratulerat mig! Det värmer verkligen!

Ni kan läsa om mina tidigare födelsedagar: 20102011,  20132014 samt 2015

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.